History | Log In     View a printable version of the current page.  
Issue Details (XML | Word | Printable)

Key: QB-3357
Type: Bug Bug
Status: Open Open
Priority: Major Major
Assignee: Robin Shen
Reporter: Robin Shen
Votes: 0
Watchers: 1
Operations

If you were logged in you would be able to see more operations.
QuickBuild

QuickBuild sometimes complains about not found locale

Created: 05/Mar/19 11:40 PM   Updated: 05/Mar/19 11:40 PM
Component/s: None
Affects Version/s: 9.0.2
Fix Version/s: None

Original Estimate: Unknown Remaining Estimate: Unknown Time Spent: Unknown


 Description  « Hide
After upgrade, the locale is set by default:
wrapper.lang=en_US # en_US or ja_JP

However, it causes below warning on some Linux system when QuickBuild is started:

Unable to set the locale to 'en_US.ANSI_X3.4-1968'. The locale does not exist on this system.
wrapper | Recommended locales for the configured language:
wrapper | en_AG.utf8, en_AU.iso88591, en_AU.utf8, en_BW.iso88591, en_BW.utf8, en_CA.iso88591, en_CA.utf8, en_DK.iso88591, en_DK.utf8, en_GB.iso88591, en_GB.iso885915, en_GB.utf8, en_HK.iso88591, en_HK.utf8, en_IE.iso88591, en_IE.iso885915@euro, en_IE.utf8, en_IN.utf8, en_NG.utf8, en_NZ.iso88591, en_NZ.utf8, en_PH.iso88591, en_PH.utf8, en_SG.iso88591, en_SG.utf8, en_US.iso88591, en_US.iso885915, en_US.utf8, en_ZA.iso88591, en_ZA.utf8, en_ZM.utf8, en_ZW.iso88591, en_ZW.utf8,
wrapper | C (ANSI_X3.4-1968), POSIX (ANSI_X3.4-1968), en_AG (UTF-8), en_AU (ISO-8859-1), en_BW (ISO-8859-1), en_CA (ISO-8859-1), en_DK (ISO-8859-1), en_GB (ISO-8859-1), en_HK (ISO-8859-1), en_IE (ISO-8859-1), en_IE@euro (ISO-8859-15), en_IN (UTF-8), en_NG (UTF-8), en_NZ (ISO-8859-1), en_PH (ISO-8859-1), en_SG (ISO-8859-1), en_US (ISO-8859-1), en_ZA (ISO-8859-1), en_ZM (UTF-8), en_ZW (ISO-8859-1)
wrapper | Use 'locale -a' to list all installed locales.
wrapper | Resolving the locale to 'C.ANSI_X3.4-1968'.

 All   Comments   Work Log   Change History      Sort Order:
There are no entries against this issue.